တရုတ္တိုင္းရင္းေဆးသိပၸံပညာရွင္တို႕က ပုစြန္ဆိတ္ဟာ 'ယန္'
ဓာတ္ကိုတိုးပြားေစျပီး ေက်ာက္ကပ္အားေကာင္းေစတယ္လို႕ ယူဆထား ပါတယ္။ ႏို႕တိုက္မိခင္မ်ားအတြက္ကေတာ့
ႏို႕ထြက္ေကာင္းေစပါတယ္။ ဆီးက်ိတ္ေရာင္ေ၀ဒနာျဖစ္ျပီး အားနည္းေနသူမ်ား အားျပန္ျပည့္ ေအာင္စားသံုးႏိုင္၊အသက္ရွဴမ၀ဘဲ
ေမာပန္းသူမ်ား၊ အားအင္ခ်ိနဲ႕ အစားအေသာက္ပ်က္သူမ်ား အသား၀ါျပီး အလြန္ပိန္သူမ်ား စားသံုး
ေပးပါတဲ့။ ခြန္အားတိုးလိုျခင္းနဲ႕ ပန္းေသပန္းညွိဳးကို ကုစားလိုသူမ်ားလည္း စားသံုးေပးပါက
ခြန္အားတိုးေစႏိုင္ပါသည္။ ကယ္လ္စီယမ္ ဓာတ္ၾကြယ္၀တဲ့ ဓာတ္စာတစ္မ်ိဳးျဖစ္ေၾကာင္းလည္းသိရပါတယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴ ဥရဲ႕ ၾကက္သြန္ျမိတ္ဟာ ေသြးတြင္းအဆီကိုက်ေစျပီး
အသည္းနဲ႕ေက်ာက္ကပ္တို႕အတြက္ ဓာတ္စာျဖစ္ပါတယ္။ ေလေၾကေစျပီး ၀မ္းခ်ဳပ္ျခင္းနဲ႕ အူမၾကီးကင္ဆာမျဖစ္ေအာင္ကာကြယ္ေပးႏိုင္ပါတယ္။
ႏွလံုးေသြးေၾကာဆိုင္ရာေရာဂါမ်ားမျဖစ္ေအာင္ တားဆီးကာကြယ္ေပးပါတယ္။
ပါ၀င္ေသာ ပစၥည္းမ်ား
ပုစြန္ဆိတ္ - ၅၀၀ ဂရမ္
ၾကက္ဥ - ၄လံုး
ၾကက္သြန္ျမိတ္ (ၾကက္သြန္ျဖဴရဲ႕အျမိတ္) - အနည္းငယ္
သၾကား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္းၾကီး တစ္ဇြန္း
ဆား - အနည္းငယ္
ငရုတ္ေကာင္း - အနည္းငယ္
နည္းစနစ္
- ပုစြန္ဆိတ္ကို
ေရေဆးျပီး အခြံႏႊာထားပါ။ ေဇာက္နက္ေသာ ပန္းကန္ တစ္ခုအတြင္းမွာထည့္ပါ။
- ၾကက္ဥေလးလံုးကို
ေဖာက္ျပီး မႊတ္ေနေအာင္ ခေလာက္ထားပါ။ ေရတစ္ခြက္နဲ႕ တစ္၀က္ေရာထည့္ျပီး သမေအာင္ ေရာေမႊ
ေႏွာက္ပါ။ ျပီးရင္ ပုစြန္ဆိတ္ထည့္ထားေသာ ပန္းကန္ေဇာက္ထဲကိုေရာထည့္ျပီး အိုးႏွစ္ထပ္ျဖင့္
၈မိနစ္ခန္႕ေပါင္းပါ။
- ဒယ္အိုးထဲမွာ
ဆီအနည္းငယ္ကို ေလာင္းထည့္ျပီး ဆီပူကို ပုစြန္ဆိတ္အေပၚ ေလာင္းထည့္ပါ။ ၾကက္သြန္ျဖဴျမိတ္ျဖဴးျပီး
စားသံုးႏိုင္ျပီ ျဖစ္ပါတယ္။
Credit: တရုတ္ရိုးရာ ဓာတ္စာမ်ား - ဧ၀တီ
Ref: Stay forever young Improve the Sex life
No comments:
Post a Comment